Гра Маленька Панда: Вироби для Китайського Фестивалю

Хлопці, а ви знаєте, що Китайський Новий рік уже не за горами, і сім'я Панд готується до цього майбутнього традиційного свята. Малятку Панді не впоратися без вашої допомоги, тому вам потрібно як слід підготуватися. Цього разу малюк панда займатиметься створенням красивих виробів. Готові перевірити на скільки, ви творча людина і чи зможете створити красиві прикраси до майбутнього свята? Тоді, сідайте зручніше, слухайтеся всіх підказок і зробіть красиві вироби своїми руками!

Як грати?

Малюк Панда підготував для вас дуже багато захопливих завдань, які вам потрібно виконати, щоб як слід підготуватися до китайського фестивалю. Ви можете вибрати одну з виробів: зліпити кролика з глини, приготувати смачні тістечка, прикрасити вікна гарними ліхтариками, а також багато інших виробів. Виберіть один із варіантів і беріться за роботу. Давайте прикрасимо вікна красивими виробами з паперу. Складіть папір навпіл, потім акуратно розріжте за викрійкою, і виріб з паперу для вікна готовий! Бачите, все дуже просто! А давайте ще приготуємо друзям незвичайні місячні тістечка. Ми вже підготували тісто, вам потрібно лише розрізати його на шматочки, а потім покрити їх пастою з маша. Викладіть їх у форму для місячного кексу і пропаріть. Готові вироби, можете прикрасити на свій смак і запакувати в красиву коробку. У грі на вас чекає ще багато завдань, які необхідно виконати, щоб бути готовим до китайського фестивалю. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Маленька Панда: Вироби для Китайського Фестивалю, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
4.0714285714286 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 70)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Panda Chinese Festival Crafts.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 70 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри