Гра Менеджер Панда: Прибирання в Супермаркеті

"Менеджер Панда: Прибирання в Супермаркеті" - це гра, в якій ви будите керувати сімейним бізнесом сім'ї панд. Це гра для тих, хто любить стежити за магазинами, продавати товар і підтримувати чистоту. Тут ваша посада буде менеджер супермаркету. Ви повинні будите виконувати всі обов'язки, які пропонуватимуть власники супермаркету. На вас буде велика відповідальність, адже саме ви будите керувати всім супермаркетом у грі. Тому зберіться і приступайте до гри!

Ваше завдання - виконати чотири місії в грі, задовольнивши всі бажання власників супермаркету. Для початку вам потрібно буде прибратися в супермаркеті, після чого очистити всі полиці зі зниклими продуктами і додати на їхнє місце свіжі фрукти та овочі. Після ви познайомитеся зі своїми покупцями і як справжній менеджер маєте допомогти вибрати їм товар. Після того, як дасте всім покупцям товар, зважте всі фрукти й овочі. Оцініть їх перш ніж вирушити до каси з клієнтами, щоб дозволити їм купити те, що вони взяли! Щойно продасте і розрахуєтесь за товар з покупцями, можете приступити до переодягання вашого менеджера панди і відправити його до сім'ї! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Менеджер Панда: Прибирання в Супермаркеті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
4.252380952381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 210)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Panda Manager Family Supermarket.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 210 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри