Гра Малюк Панда: Безпека Під Час Землетрусів

Дітлахи, у сьогоднішній грі вам потрібно не тільки весело провести час, а й виконувати завдання, які надалі можуть стати вам у пригоді. Ніхто з нас не знає, коли станеться землетрус. Ця навчальна гра допоможе вам бути підготовленими на випадок раптового землетрусу. Наша маленька панда допомагатиме вам і весело проведе з вами час. Відправляйтеся в захоплюючу пригоду і навчіться правильних дій, які зможуть убезпечити вас.

Як грати?

У грі на вас чекає 3 варіанти подій: будинок, супермаркет і школа. Коли відбувається землетрус, ви повинні вибрати, де сховатися, щоб предмети, які руйнуються, не зачепили вас. Тож давайте оберемо один із варіантів і приступимо до виконання завдань. Якщо ви вирушили в магазин за продуктами і під час шопінгу почався землетрус, вам необхідно зробити такі дії! Насамперед потрібно зберігати спокій і бути хоробрим! Потім постарайтеся сховатися під міцним прилавком або колоною, щоб уберегтися, і чекайте, поки приїдуть рятувальники. Якщо раптом ви дістали травму, не бійтеся, поруч із вами будуть люди, які допоможуть вам обробити ваші рани і зняти біль. Намагайтеся виконувати всі завдання в грі, щоб пройти курс із підготовки під час землетрусу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Малюк Панда: Безпека Під Час Землетрусів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Панди
4.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Panda: Earthquake Safety .
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри