Гра Бекфліп

У новій крутій грі "Бекфліп" ви будете в ролі справжнього паркурщика, який любить бігати і стрибати по дахах будівель. Але найбільше він любить виконувати сальто назад під час стрибків з однієї будівлі на іншу. Це захоплення дуже веселе, але водночас і дуже небезпечне.

Отже, взявши на себе відповідальність нашого героя, ви повинні будете виконувати сальто назад на дахах будинків. Згодом, коли ви навчитеся добре стрибати, ви зможете відкривати нові локації для стрибків, такі як: дорожні знаки, ліфти, літаки, дерева та інші.

Щоб приземлиться на ноги і не розбитися, потрібно вчасно натискати й утримувати ліву клавішу мишки. Чим більше переворотів ви зробите під час стрибка - тим краще. Кожен успішний стрибок приносить вам грошові монети, які можна витратити на купівлю нового героя або ж збирати велику суму на відкриття нової ігрової місцевості. Ви можете відкрити цілих 15 різних героїв і цілих 8 унікальних локацій, стрибати на яких буде дуже круто, весело і захопливо. Чого ж ми чекаємо? Давайте почнемо крутити свої перші сальто просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Бекфліп, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Паркур
4.1882116543871 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1493)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backflipper.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1493 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри