Гра Паркур Біг 3Д

Паркур Біг 3Д - неймовірно крута бігова гра, в якій ви будете приєднуватися до інших гравців в епічних веселих забігах через хмарочоси міста. Тут ви повинні бігти якомога швидше, уникаючи падінь, поки не досягнете фінішної межі. Виведіть свою поточну гру на новий рівень, борючись із натовпом гравців, щоб посісти перше місце! Приєднуйтесь до інших гравців і змагайтеся, щоб виграти щоденну гонку за особливі нагороди!

Ігровий процес дуже простий, у ньому є автоматичний стрибок і автоматичне ковзання. Все, що вам потрібно робити, це переміщати вашого гравця з боку в бік. Одночасно потрібно спрямовувати його бігати по платформах, які розташовані ближче одна до одної, щоб мати можливість перейти з однієї будівлі на другу якомога швидше. Якщо ви падаєте з будівлі, це не спрацює, ваш гравець автоматично схопиться і побіжить, щоб повернути вас у гонку.

У грі вам доступно цілих 17 персонажів, яких можна відкрити витративши зароблені моменти і це круто!

Як грати?

Стрибайте з даху на дах, перевертайтеся, стрибайте та уникайте перешкод, щоб дістатися на фініш. Долайте всі будівлі по місту і використовуйте наземні трюки, щоб отримати додаткову швидкість. Нехай ваші противники розсердяться, коли ви здобудете перемогу! Перевірте свої вищі навички паркуру в таких відомих містах, як Нью-Йорк, Париж, Токіо та інші! Виконуйте трюки, щоб уникнути натовпу і встановити рекорд!

Тут розташована онлайн гра Паркур Біг 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Паркур
3.9619883040936 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 684)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Parkour Run 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 684 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри