Гра Книга Розмальовок по Пікселях 3Д

"Книга Розмальовок по Пікселях 3Д" - це чарівна гра, яка припаде до душі як діткам, так і гравцям старшого віку. Тепер ви зможете розфарбовувати різноманітні картинки в тривимірному режимі. Ця гра подарує вам нові і більш яскраві враження ніж звичайні піксельні розмальовки. Ви будете розфарбовувати не прості картинки, а зображення в стилі 3Д.

Як грати?

У грі є кілька категорій: тварини, їжа, мода, музика, містичні істоти, природа, океан, люди, предмети побуту і транспорт. Виберіть картинку з будь-якої категорії, яка вам до душі, і дійте. Перед вами буде тривимірне зображення, яке ви можете крутити і повертати в різні боки. Також, картинку можна наближати або віддаляти використовуючи масштабування на нижній панелі.

При наближенні можна помітити, що всі пікселі пронумеровані. Кожному номеру відповідає колір і це допоможе вам швидше впоратися зі своїм завданням. Щоб швидше розфарбувати картинку ви можете скористатися бомбочкою, яка зафарбовує обрану територію в один колір. У вашому розпорядженні буде п'ять бомб, тому постарайтеся їх економити. Зберіть колекцію своїх маленьких шедеврів! Сідайте зручніше і релаксуйте разом із "Книгою Розмальовок по Пікселях 3Д". Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Книга Розмальовок по Пікселях 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2351162351162 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5291)
Керування у грі:
  • - повертати (затисніть у будь-якому місці й утримуйте) / розфарбовувати (затисніть на цифрі й утримуйте)
  • - масштаб (крутити коліщатко) / рухати розмальовку (затиснути й утримувати коліщатко)
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coloring: Pixel Art 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5291 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри