Гра Розмальовка за номерами: Піксельний Будинок

Готові зануритися в приголомшливий піксельний світ, залишивши позаду всі турботи? Тоді ласкаво просимо в гру "Розмальовка за номерами: Піксельний Дім", у якій у вас буде можливість розкрити свій творчий потенціал і проявити дизайнерські навички для облаштування різних мальовничих місць! Попереду на вас чекає велика кількість неймовірно захопливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно розфарбовувати різноманітні предмети в яскраві кольори. Відвідайте 6 унікальних локацій, серед яких пляжний клуб, ринок на воді, літаючий корабель і багато інших. Наповніть їх безліччю різноманітних об'єктів, щоб створити справжній рай на землі!

Як грати?

За успішне виконання завдань ви зароблятимете монети, які знадобляться для купівлі нових елементів інтер'єру. Деякі з них ви можете розблокувати абсолютно безкоштовно, скориставшись допоміжним бонусом. Використовуйте колесо миші, щоб збільшити зображення, поки не з'являться поля з цифрами. Виберіть один із кольорів у палітрі, після чого натисніть на поле з відповідним номером. Затисніть ліву клавішу миші та проведіть по всіх комірках з однаковими числами. Також не забувайте користуватися бустерами, що дають змогу прискорити розфарбовування колірної схеми. Насолоджуйтесь медитативним ігровим процесом і отримуйте щоденні нагороди за вхід у гру!

Тут розташована онлайн гра Розмальовка за номерами: Піксельний Будинок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9807692307692 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 52)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
  • - наблизити / віддалити
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coloring by Number: Pixel House.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 52 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри