Робот Поліцейський: Залізна Пантера

У грі "Робот Поліцейський: Залізна Пантера" ваша колекція роботів динозаврів поповнитися новим експонатом. Щоправда це буде хоч і не динозавр, але вельми могутній сталевий велетень. Зараз світом править наука і техніка. Через багато років експериментів і роботи вчені змогли створити роботів, які володіли величезною силою і міццю. Вони стали вірними захисниками людства.

Як грати?

Перед тим, як на власні очі побачити свого робота вам потрібно його зібрати. Ви вирушите в сектор шістдесят чотири, де розташована лабораторія. Саме там, в атмосфері найсуворішого секрету, і створюють чудеса робототехніки.

Перед вами буде напівпрозорий ескіз. З його допомогою вам вдасться швидше зібрати свою залізну пантеру. Зверху знаходяться різні деталі, які вам потрібно встановити на ескіз. Але не всі вам знадобляться просто зараз, тому будьте уважні. Щойно металева пантера буде готова, на вас чекає перша битва з іншим роботом.

Під час бою на екрані з'явитися рулетка, яку потрібно крутити. Вам може випасти посилення або енергетична капсула. Енергетичні капсули потрібні для особливої атаки. Вони знаходяться під індикатором життя вашого робота. Щоб активувати цю потужну атаку, вам потрібно зібрати п'ять червоних капсул енергії. Крім цього вам буде доступна низка інших атак і щит. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Робот Поліцейський: Залізна Пантера, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.261811023622 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1016)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Robot Police Iron Panther .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1016 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри