Пошук Предметів: Болотний Лабіринт

Ласкаво просимо в містичне місце, яке місцеві жителі прозвали "Болотний Лабіринт". З чуток тут мешкають моторошні створіння і духи. Вам належить це перевірити. Оскільки ви не з боязкого десятка, то вирушите туди просто зараз. Це містичне місце одночасно вабить і лякає своєю неймовірною красою, яка тішить око, і водночас наводить жах.

Тут, ви познайомитеся з Морганою. Вона вже давно є берегинею місцевих боліт і стежить за спокоєм цих місць. Але нещодавно тут з'явився злий дух і почав творити свої темні справи. Він вірить, що якщо зібрати таємничі амулети болота, тоді можна стати невидимим. Моргана більше не в силах самотужки шукати амулети і їй потрібна допомога.

Вам належить знайти всі магічні артефакти і віддати їх друзям Моргани. Болотні духи сховають амулети від лиходія і зберігатимуть їх, як зіницю ока. Перед тим, як відшукати артефакти, вам доведеться займатися пошуком і інших предметів. Терпляче і неквапливо досліджуйте кожен куточок болотного лабіринту і вам відкриються дивовижні таємниці і стародавні легенди духів і містичних істот. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Пошук Предметів: Болотний Лабіринт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1520190023753 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 421)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hidden Objects: The Swamp Maze.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 421 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри