Гра Мисливці за НЛО

Людям завжди потрібно у щось вірити. Нам потрібно щось, що допомогло б нам відповісти на сотні запитань про себе, про життя, філософію, місію, про те, чому ми саме тут, а не десь іще. Не маючи можливості відповісти на ці запитання, люди вірять у дивні речі. Наприклад, багато хто вірить, що НЛО існують. А ось хтось навпаки вважає, що це всього лише божевільні фантазії.

Режисери легко надихаються чутками про літаючі тарілки, розповідями про зустрічі з прибульцями. Чи багато хто з нас вірить, що люди живуть на Марсі і що там є інопланетяни? Можливо, нам просто подобається думка, що ми не єдині істоти в галактиці. Може ми просто намагаємося не бути самотніми? Хто знає...

Як грати?

Браян переконаний, що люди не єдині живі істоти у Всесвіті. Усе своє життя він присвятив тому, щоб довести, що десь у космосі є й інші раси. Сьогодні разом зі своїми помічниками він перебуває в невеликому містечку Кайстер, яке розташоване неподалік від знаменитої Зони 51. Він вважає, що інопланетяни сховали тут кілька енергетичних куль, які вони використовують для зарядки своїх літаючих тарілок. Відважний дослідник вирушає в містичне містечко, де на нього чекає великий пошук предметів. Можливо один із цих предметів стане розгадкою до великої таємниці!

Тут розташована онлайн гра Мисливці за НЛО, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.093023255814 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 43)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — UFO Hunters.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 43 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри