Гра Віктор і Валентино: Челендж із прибирання

Ласкаво просимо в гості до Віктора і Валентино! Сьогодні хлопці мають допомогти своїй бабусі Чаті. Виявляється духи підземного світу теж люблять чистоту і порядок. Але ж ми з вами знаємо, що бабуся Чата є однією з небагатьох потойбічних істот, які можуть приймати людську подобу. І ось вона вирішила влаштувати грандіозне прибирання будинку, і хлопчики будуть їй допомагати. Хочуть вони цього чи ні! Щоб хлопцям не було так нудно давайте їм допоможемо!

Як грати?

У грі "Віктор і Валентино: Челендж із прибирання" ви будете наводити чистоту в таємничому будинку бабусі Чати. На вас буде дві кімнати. Прибирання кожної з них має бути завершено за певний час. Впораєтеся? По кімнаті будуть розкидані речі, які вам потрібно зібрати. Їхню кількість вказано на верхній панелі гри. Там же буде і таймер. Докладіть максимум зусиль і постарайтеся вкластися за часом. Якісне прибирання зробить бабусю Читу щасливою, а брати зможуть вирушити у своїх справах. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Віктор і Валентино: Челендж із прибирання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6857142857143 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 70)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Victor and Valentino: Clean Up Challenge.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 70 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри