Гра Пригоди: Сімейна Поїздка

У грі "Пригоди: Сімейна Поїздка" вам належить провести веселий день разом із сім'єю Міллерів. Настав вихідний день і вони всією сім'єю вирішили вирушити в подорож на кемпінг. Тато, мама, дочка і син - всі вони головні герої цієї подорожі! Попереду на них чекає безліч пригод і ви будете брати в них участь.

Гра являє собою сімейну поїзду на машині, де вам потрібно буде допомогти сімейству зібрати речі, одягнутися і вирушити в подорож. Уся гра розділена на рівні, які складаються з дрібних міні-ігор. На початку потрібно упакувати всіх членів сім'ї для походу, потім потрібно помити і відремонтувати машину. Під час їзди на автомобілі, можна зайнятися малюванням і намалювати кілька чудових картин з різними кольорами. По прибуттю на місце відпочинку, вам потрібно допомогти батькам встановити намет, а потім розпалити багаття. Тато дуже любить ловити рибу, тож допоможіть йому з ловом риби, це буде весело. Коли все буде готово, можна приступати до смаження смачного м'яса. Що ж буде далі?

Неймовірним чином один із дітей потрапляє в лікарню, де вам доведеться лікувати його, прибирати садна, лікувати порізи і навіть вправляти кістки. Такі неприємності часом, на жаль, іноді трапляються на відпочинку і в довгих дорожніх поїздках. Ви готові до таких пригод? Вам належить пройти повний шлях разом з цією чудовою сімей, від початку і до кінця. Допоможіть їм провести крутезний день на природі і повернутися додому цілими і неушкодженими!

Відкрийте для себе всі непередбачувані події, які можуть статися на кемпінгу, і врятуйте день, дбаючи про машину, намет і багаття! На вас чекає низка захопливих міні-ігор для всієї родини. Веселої гри!

Тут розташована онлайн гра Пригоди: Сімейна Поїздка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2068965517241 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 464)
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Camping Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 464 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри