Віктор і Валентино: Натягнута Погоня

Зведені брати Віктор і Валентино приїхали до своєї бабусі в містечко Монте Макабре на ціле літо. Їм так не хотілося проводити свої канікули в нудному містечку, але вони й не знали, що попереду буде найприголомшливіше і фантастичне літо в їхньому житті. Звичайне і непримітне містечко виявилося містичним місцем, сповненим магією і знайомством з потойбічними істотами.

Як грати?

У грі "Віктор і Валентино: Натягнута Погоня" вам належить допомогти братам вибратися з чергової колотнечі. Віктор грався з м'ячем і випадково розбив вітрину магазинчика Чіпа. На покарання злісний продавець ляльок перетворив Віктора і Валентино на маріонеток, пов'язаних між собою міцною ниткою. Щоб повернути собі людську подобу, хлопцям доведеться пройти низку випробувань і вибратися з магазинчика Чіпа якомога швидше.

Гравці керуватимуть Віктором, якому потрібно пройти крізь численні перепони тягнучи за собою Валентино. Нитка може розтягуватися нескінченно, але не можна щоб вороги її розірвали. Якщо одне з чудовиськ перетне натягнуту нитку, то ви програєте і доведеться починати рівень заново. Ця страшна пригода надовго запам'ятається не тільки пустотливим братам, а й вам. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Віктор і Валентино: Натягнута Погоня, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Victor and Valentino: Stretched Chase.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри