Гра Лети Як Птах 3

"Лети Як Птах 3" - це захоплива 3Д-гра, у якій ви станете справжнім птахом і домінуватимете в небесах. У грі є кілька персонажів птахів, з яких ви можете вибрати собі птаха, а потім вирушити до міста, лісу або гори, щоб насолоджуватися польотом і краєвидами околиць. Якщо ви любите ігри з незвичайними сюжетами і простим керуванням, то цю гру точно варто спробувати.

Основним завданням у грі є літання та стрільба какашками. Ви можете веселитися, поки гадите на людей і злітаєте в небо. Ви маєте керувати птахом, щоб він літав і уникав небезпек, таких як будівлі, мисливці та автомобілі. Крім того, вам необхідно постійно підкріплювати свою життєву енергію, щоб ви могли літати так довго, як вам потрібно.

Як грати?

Для початку гри вам потрібно вибрати одиночний режим гри, оскільки багатокористувацький поки що не доступний. Після цього потрібно вибрати птаха зі списку, в якому цілих 7 різновидів птахів, а потім вибрати одну з місцевостей для польотів. Є такі карти як: місто, гори, промислова зона, острови і сніжна місцевість. На кожній карті свої споруди, рельєф та інше, тож грати дійсно цікаво. Керування в грі неймовірно просте й інтуїтивно зрозуміле. Ви можете керувати птахом за допомогою клавіш клавіатури. Просто тисніть потрібну клавішу, щоб птах летів вгору, ширяв або знижувався вниз.

Перед початком гри ви також можете ознайомиться з інструкціями. Удачі та крутих польотів як справжній птах!

Тут розташована онлайн гра Лети Як Птах 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
4.3384615384615 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 195)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fly Like a Bird 3.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 195 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри