Гра Квадратний птах

Квадратний птах - це захоплива гра про птаха з незвичною формою, який хоче пройти якнайдалі назустріч пригодам. вам належить узяти на себе роль керівника цього унікального птаха та допомогти йому подолати всі перепони на шляху до фінішної межі. Ваше головне завдання - будувати вежу з кубічних яєць, щоб піднятися над перешкодами і досягти мети. Ви можете будувати блоки під себе і, таким чином, рухатися все вище і вище. Це може допомогти вам подолати перешкоди або інших ворогів.

У грі доступно 27 різних птахів, кожен з яких має свої унікальні особливості та здібності. Ви можете розблокувати нових персонажів, використовуючи монети, які ви заробляєте в процесі гри. Кожен із 10-ти світів має свою унікальну атмосферу та складнощі, тому вам доведеться зіткнутися з різними викликами на кожному рівні.

Як грати?

Гра має просте управління - вам знадобиться лише одне клацання миші, щоб керувати птахом і будувати вежу. Однак, незважаючи на простоту, гра вимагає від вас хорошої реакції, стратегічного мислення і точного часу, щоб успішно долати перешкоди і досягти фінішної межі. Підготуйтеся до захопливої пригоди. Керуйте своїм квадратним птахом, будуйте вежу і долайте всі перешкоди на шляху до перемоги. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Квадратний птах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Square Bird.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри