Гра Вільні Птахи

Гра "Вільні Птахи" - це захопливе випробування, яке дасть вам змогу відчути себе справжнім героєм. Ваша місія - звільнити прекрасних птахів, які ув'язнені в клітках, і дати їм свободу. Вам потрібно прицілитися і вистрілити в мотузки, що утримують клітки з птахами, щоб звільнити їх. Ваші точні навички стрільби будуть справжнім порятунком для цих прекрасних істот. Але будьте обережні, перед вами стоять різні бар'єри і головоломки, які необхідно зруйнувати, щоб досягти вашої мети. Нехай кожен ваш постріл буде влучним і влучним, а кожне звільнене птахом втілюватиме свободу і радість. Ви - їхня єдина надія, і ваші зусилля допоможуть їм знову злетіти у відкрите небо.

Як грати?

Гра має два основні режими, за рівнями і нескінченний. У першому режимі ви починаєте гру з першого рівня і, виконавши необхідне завдання, переходите на наступний рівень. Прицілюйтеся і стріляйте з лука по мотузках, щоб збити всі клітки і звільнити всіх птахів на рівні. З кожним рівнем складність гри зростатиме, представляючи нові перешкоди і труднощі. Але ваша майстерність і рішучість допоможуть вам подолати всі труднощі і стати справжнім героєм птахів.

Грайте також у нескінченному режимі і спробуйте пройти якомога далі, набравши найбільшу кількість очок. Звільніть усіх птахів і нехай ваша майстерність стрільби стане символом їхньої свободи!

Тут розташована онлайн гра Вільні Птахи, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Free Birds.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри