Гра Пташиний Поспіх

Ласкаво просимо в гру "Пташиний Поспіх" - Birdy Rush! У цій захоплюючій грі вам належить випробувати себе в ролі птаха, і це далеко не просте завдання. Вам доведеться подолати безліч випробувань, коли ящики падатимуть просто на вашу голову. Ваша місія - уникнути зіткнення з ними і зібрати якомога більше смачних зерен. У цій грі на вас чекає справжня пригода. Ви зможете проявити свої навички альпініста, оскільки птах може дертися по вертикальних поверхнях, якщо опинитеся у важкій ситуації. Будьте готові швидко ухвалювати рішення і швидко реагувати, щоб уникнути зіткнення з ящиками і успішно дістатися до смачних зерен.

Як грати?

Керуйте птахом за допомогою стрілок або мишки і пересувайтеся в сторони або піднімайтеся вгору по ящиках. Ви також можете падати вниз, на найнижчі ящики, якщо буде потрібно. Ящики, що падають зверху, завжди знаходяться в різних місцях і ці місця вибираються випадковим чином. Гра має тільки один рівень і гра рухається вперед, коли пташка піднімається вгору все вище. Вам потрібно дертися вгору якомога довше і якомога вище, щоб встановити новий рекорд і зібрати побільше колосків. За них ви можете купити нову карту (ігрову локацію), або ж відкрити нових птахів. Грайте та змагайтеся з друзями та іншими гравцями, щоб визначити, хто стане справжнім чемпіоном "Пташиного Поспіху".

Чи готові ви до цього захопливого виклику? Уперед, злітайте і покажіть усім свою майстерність і спритність. На вас чекають захопливі моменти, адреналін і багато задоволення!

Тут розташована онлайн гра Пташиний Поспіх, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Birdy Rush.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри