Гра Летючі Птахи Слайд

Гра "Летючі Птахи Слайд" пропонує вам унікальну можливість насолодитися гарними зображеннями птахів і розвинути свої здібності в складанні пазлів. У цій онлайн грі вам належить відновити картинку, переміщаючи її частини і розставляючи їх у правильному порядку. Гра ідеально підходить для будь-якого віку - як для дітей, так і для дорослих. Картини з красивими витонченими птахами розділені на кілька частин і перемішані. Ваше завдання - перемістити кожну частину картинки в своє вихідне місце, щоб отримати повне і красиве зображення птаха.

Гра пропонує кілька рівнів складності, що дасть вам змогу вибрати відповідний варіант для вашого рівня навичок і настрою. Ви зможете насолоджуватися чудовими графічними зображеннями птахів і одночасно розвивати свою логіку, увагу та посидючість.

Як грати?

Пориньте у світ літаючих птахів і пориньте в захопливу атмосферу складання пересувних пазлів. Доведіть свої навички у розв'язанні головоломок і насолодіться процесом відновлення красивих картинок птахів. Вибирайте одну з 3 картинок і вибирайте розмір картинки. Розмір може бути 3х3, 4х4 і 5х5. Чим більший розмір, тим більше пазлів і тим важче зібрати слайд пазл. Спробуйте грати і зібрати всі 3 картинки на кожному з режимів складнощів і встановіть свій рекорд за часом складання. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Летючі Птахи Слайд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flying Birds Slide.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри