Гра Головоломка Сортування птахів

Головоломка "Сортування птахів" - це захоплива гра-головоломка з унікальним художнім стилем і колекцією яскравих і різнокольорових птахів. У цій грі вам належить вирішувати складні головоломки, сортуючи птахів за кольором і видом. Для успішного проходження гри вам знадобиться проявити увагу, логічне і стратегічне мислення, а також вміння планувати наперед. Гра надає вам можливість пересувати птахів, натискаючи на них і потім на гілку, на яку ви хочете їх перемістити. Птахи перелітатимуть з гілки на гілку, слідуючи вашим командам і виконуватимуть це в точності. Ваше основне завдання - розмістити птахів по місцях, здійснюючи найменшу кількість ходів. Кожен рівень стає все складнішим, тому вам доведеться застосувати всі свої навички та інтелект, щоб знайти оптимальне рішення.

Гра має цілих 5000 рівнів, у кожному з яких вам доведеться розв'язувати унікальні головоломки, оскільки всі птахи будуть розташовані щоразу по різному. У кожному рівні різне число птахів, різне число гілочок для посадки птахів і також різні види птахів, різного кольору.

"Головоломка Сортування птахів" пропонує вам захопливе проведення часу та тренування вашого мозку. Гра стимулює вашу розумову активність і допомагає розвивати логіку, посидючість і просторове мислення. Легке керування одним пальцем робить гру доступною для гравців різного віку. Грайте і перевірте свій IQ, пройшовши унікальні рівні та відкриваючи нові випробування. Відкрийте для себе приголомшливий світ головоломок з яскравими і різнокольоровими птахами.

Як грати?

Щоб перемістити птаха, торкніться його, а потім торкніться гілки, на яку ви хочете перемістити птаха. Згідно з правилами гри, птахів можна переміщати тільки тоді, коли вони одного кольору і на гілці достатньо місця. Намагайтеся не застрявати. Якщо ви застрягли, можна повернутися назад покроково, використовуючи кнопку "Назад", або перезапустити рівень у будь-який час за допомогою кнопки "Почати заново". Ви готові? Тоді грайте в "Сортування Птахів" безкоштовно просто зараз, постарайтеся пройти якомога більше рівнів і повертайтеся до гри щодня, щоб просуватися далі і далі. Насолоджуйтесь захопливими завданнями і захоплюючими головоломками з цими яскравими і барвистими птахами!

Тут розташована онлайн гра Головоломка Сортування птахів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
3.7241379310345 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 29)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bird Sort Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 29 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри