Гра Лети Як Птах 3: Мультиплеєр

Ласкаво просимо у світ гри "Лети Як Птах 3: Мультиплеєр"! Тут ви зможете відчути перевагу в небесах. Ця захоплива гра пропонує лише один режим - багатокористувацький онлайн, де всі гравці з'єднуються із сервером і грають на одній спільній карті. Відсутність одиночного режиму робить гру ще більш захопливою! Ви втілите в собі птаха, і ваше основне завдання полягатиме в польоті та використанні екскрементів як зброї. Але не забувайте, що для підтримки енергії ви також повинні харчуватися. Гра підтримує тільки мультиплеєр, що дає змогу вам літати разом із друзями.

Крім того, гра пропонує рівні, на яких можна змагатися з іншими міськими птахами в нестримних перегонах голубів. "Лети Як Птах 3: Мультиплеєр" включає зграї птахів, які літають і беруть участь у захопливих польотних змаганнях. Вам належить відчути себе звичайним міським птахом, проникнути у велике місто і літати серед інших птахів і величних будівель. Ви зможете милуватися панорамою мегаполісу з висоти і насолоджуватися красивими і неймовірними видами, які відкриються вам під час пташиного польоту! Розробники цієї гри постаралися створити якісний симулятор з приголомшливою графікою і звуковими ефектами, щоб ви могли повністю зануритися в атмосферу гри.

Як грати?

Приступайте до гри і випробуйте свободу польоту! Виберіть птаха і потім виберіть карту, після чого підніміться в небеса і насолодіться цією захоплюючою грою. Керуйте вашим птахом, літайте і насолоджуйтеся грою, шукайте інших гравців на карті і весело проводьте час. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Лети Як Птах 3: Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Птахи
3.7692307692308 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fly Like a Bird 3: Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 39 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри