Гра Рослини Проти Зомбі 2

Представляємо вашій увазі гру Рослини Проти Зомбі 2. Цього разу всі дії відбуватимуться в Стародавньому Єгипті, де ви як завжди захищатиметеся від нападів зомбі. Так само ви будете воювати на морях і в диких лісах. Покращено графіку та анімаційні зображення. Оскільки це друга частина Plants vs Zombies, на нашому сайті ви зможете пограти онлайн тільки в пробну версію. Так само цю гру можна завантажити собі на комп'ютер, телефон або планшет. У другій частині з'явилося набагато більше здібностей, рослин, видів зомбі та іншого. Саме тому гра стала доволі великою і пограти в неї можна лише завантаживши і встановивши на свій комп'ютер. Тут ви зможете збирати дуже великі армії рослин, які займатимуть цілі плантації, ну і зомбі, звісно, теж ходитимуть цілими натовпами. Відкривайте нові види рослин, садіть соняшники і насолоджуйтеся настільки очікуваною грою.

Як грати?

І так, у грі "Зомбі Проти Рослин 2" сенс залишився як і в першій частині. Ви садите рослини і вони допомагають вам відбити напади цих злісних зомбі, які йдуть до вашого будинку цілим натовпом. Вам доведеться непогано попрацювати, щоб виростити цілу плантацію рослин-воїнів, які захистять ваш будинок від зомбі. Тільки Зомбі і Рослини, тільки справжня війна за виживання. Насолоджуйтесь другою частиною, милуйтеся красивою графікою і новими страшними зомбі;

Тут розташована онлайн гра Рослини Проти Зомбі 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2410196987254 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 70766)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:

Завантажити Рослини Проти Зомбі 2:

Скачать Растения Против Зомби 2 на АндроидЗавантажити гру для Андроїд  (Google Play - офіційна, повна, російська версія гри)

Скачать Растения Против Зомби 2 на iPhone/iPadЗавантажити для iPhone/iPad  (повна версія)


Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Plants vs Zombies 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 70766 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри