Гра Рослини Проти Зомбі: Оригінал

Гра "Рослини Проти Зомбі" повідає вам історію про мирне селище на сході. Тут все як у казці: зелені галявини, красиві будиночки. Але в один прекрасний момент все змінилося. Всі жителі селища стали, якісь налякані і в паніці тікають зі своїх будинків. Що ж сталося? Вийшовши на вулицю, ви відразу розумієте, що до вашого будинку йде купа зомбі, які хочуть тільки вашої крові. Не дайте їм перетворити себе на одного з них. Перед вашим будинком є галявина, на якій можна садити рослини, а ви в цій справі спец. Звичайно ж, можна воювати проти зомбі за допомогою зброї, сокир і пістолетів, але це не ефективно. Рослини, ось одне з найсильніших ворогів зомбі.

Як грати?

Для початку садіть соняшники, вони дають вам багато світла і сонця, за яке можна купувати всі інші рослини. Соняшники потрібно охороняти, адже вони дають тільки світло, але не захистять вас від нападів зомбі. З кожним пройденим рівнем зомбі стає все більше і більше, але і ваших рослин стане більше. Найкращі рослини це ті, які стріляють, а це саме в грі plants vs zombies, або як її часто називають рослини проти трупів.

Коли ви будете вже на високих рівнях, зомбі можуть нападати на вас вночі, а це погано для ваших соняшників, адже їм потрібне сонце для того, щоб давати вам більше сонечок. У такому разі краще використовувати гриби, вони так само дають сонце, але їх набагато дешевше садити, ніж соняшники. Головне в цій грі правильна стратегія і позиції посадки ваших рослин. Не забувайте про сповільнювальні рослини, які сповільнюватимуть зомбі вдвічі.

Тут розташована онлайн гра Рослини Проти Зомбі: Оригінал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2034605979523 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 290759)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти

Завантажити Рослини Проти Зомбі на ПК:

Скачать Растения Против Зомби на ПКЗомбі проти рослин (Перша частина на комп'ютер)

* Так само можете скачати Скачать Растения Против Зомби 2Зомбі Проти Рослин 2 (Друга частина)

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Plants Vs Zombies.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 290759 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2012.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри