Гра Розмальовка за номерами: Піксельні Кімнати

Хлопці, а ви готові прикрашати і створювати унікальний дизайн для свого будинку? Тоді ви зайшли за адресою! Адже сьогодні на вас чекає нова дивовижна гра, яка дасть вам змогу насолодитися ігровим процесом. Ви будете в ролі дизайнера і художника. Ви запитаєте: А як це? А все дуже просто. Щоб облаштувати кімнату або будинок, спершу вам необхідно прикрасити меблі та інші деталі інтер'єру. На вас чекає величезний вибір піксельних розмальовок і багато дизайнерських проектів. Давайте починати!

Як грати?

Ми підготували для вас дивовижний геймплей, який дасть вам змогу дуже швидко прикрашати розмальовки і тим самим створювати оригінальні меблі для вашого нового будинку. Станьте дизайнером і створюйте кімнати з нуля. Тут ви зможете розкрити свою креативність і створити унікальні кімнати. Для початку вам потрібно вибрати першу кімнату, яку ви будете облаштовувати. Потім перед вами з'явиться безліч варіантів меблів та інших предметів декору. Виберіть один із них і беріться за розмальовку. Картинка буде поділена на пікселі, які позначені номером. Так само вам будуть доступні фарби, які так само будуть позначені цифрами. Ваше завдання - вибрати колір і відшукати таку саму цифру на картинці, щоб почати її розмальовувати. Якщо вам набридло клікати по одному пікселю, використовуйте бустери, які допоможуть вам прикрасити картинку великими ділянками. У вас дуже добре виходить! Продовжуйте так само, щоб облаштувати свій піксельний будинок. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Розмальовка за номерами: Піксельні Кімнати, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coloring by Numbers: Pixel Rooms.
  • Вона отримала оцінку 4.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри