Гра Хроніки Хаосу

Хроніки Хаосу або оригінальна назва "Hero Wars" - багатокористувацька браузерна та мобільна гра в жанрі RPG, розробником і видавцем якої є Nexters. З давніх-давен чарівні землі Домініону процвітали і не знали горя. Але одного разу все змінилося, коли безжальна армія Архідемона вторглася на цю землю. Безкомпромісна безжалісність і величезна сила демона відвертають цілі армії у втечу, але хтось повинен протистояти йому. Настав час врятувати захоплений світ!

Грайте і пориньте в чарівний і казковий світ героїв і монстрів у цій ГРП грі! Відкривайте наймогутніших Героїв, покращуйте їхні навички та здібності й вирушайте в захопливий світ Домініону! На вас чекають битви на арені PvP, війни гільдій і бойова кампанія в жанрі Рольові ігри! Зберіть колекцію наймогутніших героїв, у кожного з яких є навички та здібності, які потрібно розблокувати. Посильте їх до неймовірних рівнів, а потім випробуйте їх у битвах на арені PvP, війнах гільдій і бойових кампаніях РПГ.

Hero Wars доступна як на мобільних, так і на веб-платформах, кожна версія може похвалитися унікальними особливостями ігрового процесу! Переможете могутніх гідр разом зі своєю гільдією на мобільному телефоні та завершіть спільні пригоди за допомогою вихованців у мережі!

Як грати?

Ви можете почати грати прямо в браузері, використовуючи онлайн версію гри, де є можливість грати відразу ж, без реєстрації. Для цього потрібно натиснути на кнопку "Play Now" на зображенні! Також ви можете завантажити гру на свій пристрій, будь то телефон або планшет з операційною системою Андроїд або IOS. Гра також доступна в соц. мережі Facebook і не вимагає додаткової реєстрації.

Прямо на самому початку гри, гравець збирає команду героїв, у кожного з яких є свій набір умінь. У "Хроніках Хаосу" є багато ігрових PvE і PvP-режимів, таких як Кампанія, Арена і Гранд Арена, Вежа. Деякі режими доступні відразу ж, але більшість можна розблокувати, прокачуючи рівень своєї команди. Гравець може вступати в гільдії та отримувати нагороди за кооперацію з іншими гравцями. Кожного героя можна прокачувати за допомогою екіпірування, тим самим збільшуючи їхні характеристики.

Особливості гри!

Десятки могутніх героїв з різними навичками і здібностями, які можна розблокувати і підвищити свій рівень. Орди ворожих босів, архідемонів та інших монстрів, яким можна кинути виклик і вбити. Тисячі епічних багатокористувацьких PvP-арен і грандіозних битв на арені для участі. Барвисті та динамічні рольові битви вгамують вашу спрагу до пригод. Масштабні битви гільдій, щоб проявити себе. Багаторівневий рейтинг для продовження ваших перемог і спадщини.

4.2492038216561 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1256)
Тут розташована гра  Хроніки Хаосу (Hero Wars) , пограти в яку ви можете безкоштовно і просто зараз.

Нижче представлені версії оригінальної гри Хроніки Хаосу (Hero Wars) для мобільний пристроїв, планшетів і комп'ютерів. Завантажити гру можна без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку. Пориньте в атмосферу захоплюючих битв і станьте найкрутішим героєм на цій землі! Переможете всіх ворогів і станьте найкращим гравцем у таблиці рейтингу!


Завантажити Hero Wars :

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hero Wars.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1256 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри