Гра Гонки на Виживання: Симулятор Руйнування

"Перегони на Виживання: Симулятор Руйнування" - це неймовірно захоплива гра, у якій у вас буде можливість перевірити свої навички екстремального водіння за кермом різних перегонових автомобілів! Попереду на вас чекає незліченна безліч приголомшливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно дістатися до фінішу і припаркуватися в зазначеному місці. Однак на вашому шляху виникатиме велика кількість всіляких небезпечних перешкод, зіткнення з якими може призвести до серйозних пошкоджень або поломки машини. Завдяки простому керуванню, чудовій графіці та реалістичній фізиці руйнування, ви зможете випробувати унікальний ігровий досвід і весело провести вільний час.

Як грати?

За успішне виконання завдань ви зароблятимете гроші, які знадобляться для поліпшення характеристик вашої тачки. Також у магазині на ваш вибір буде представлено ще кілька транспортних засобів, що володіють більш значними гоночними показниками. Але якщо ж ви хочете розблокувати найтоповіші моделі, то доведеться трохи попітніти. Адже їх можна відкрити тільки проходячи рівні, які з кожним разом ставатимуть дедалі складнішими. Зліва буде розташована спеціальна педаль, при натисканні на яку ваш автомобіль почне рух заднім ходом. Подорожуйте різноманітними локаціями, беріть участь у перегонах і здобудьте перемогу над кожним босом!

Тут розташована онлайн гра Гонки на Виживання: Симулятор Руйнування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8709677419355 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 93)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Survival Race: Destroying Simulator.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 93 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри