Гра Фішдом

Вас вітає гра "Фішдом"! Сьогодні ви зіграєте в дуже популярну гру серед усіх ігор про рибки в нашому розділі. А все тому, що ви ознайомитеся з неймовірним, прекрасним і вічно красивим світом Фішдома. Здивуйте себе і своїх друзів найцікавішим проведенням часу в будинку у милої рибки просто зараз! У грі вас зустріне дуже мила маленька рибка, яка живе в рибному будиночку серед глибоководного океану. Кожен любитель рибок знає, як проблематично жити маленьким рибкам в одному будинку з великими і злими рибами.

Сьогодні вашої допомоги хоче попросити маленька рибка, яку злі риби позакривали на ключ у невеличку пастку та залишили без води. Там дуже сухо, їй дуже погано, адже рибки повинні жити у воді! Швидше врятуйте рибку, щоб їй не було погано і вона змогла повернутися в риб'ячий дім до своїх друзів!

Як грати?

У грі "Фішдом" для допомоги рибці вам знадобиться добре думати над діями. Вам потрібно в кожному рівні продумувати найкращий спосіб, як допомогти рибці. Перед вами на ігровому полі ви побачите маленьку сумну рибку, поверх неї будуть ключі, які вам потрібно буде відкривати, щоб до неї надійшла вода. Але крім води там буде вогонь, якщо ви відкриєте спочатку ключ, поверх якого знаходиться вогонь, він потрапить до рибки першим і знищить її. Вашій рибці можуть загрожувати такі небезпеки як інші злі риби та вибухові речовини. Якщо побачите їх вам потрібно зробити так, щоб знищити їх першими вогнем, щоб потім до рибки відкрити надходження води. Бажаємо вам вдало врятувати рибку, щоб вона спокійно повернулася додому в грі "Фішдом"! Гарного проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Фішдом, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Рибки
3.8104109589041 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1825)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fishdom.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 1825 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри