Гра Subway Surfers Москва - Moscow

Гра Subway Surfers Москва - нарешті таки ми дочекалися чергового оновлення до версії Moscow. І так, давайте перерахуємо всі зміни, які очікують нас у цій версії. Додалися два нових персонажа на ім'я Люсі та Олексій, яких ви можете купувати і творити з ними все що завгодно, прикрашати всі поїзди міста Москва, а також круто стрибати по дахах вагонів і рейках, тікаючи від злісних московських охоронців і поліцейських з вівчарками. Тут все набагато серйозніше, адже в цьому місті так багато поїздів, трамваїв і людей. Під час пробіжок збирайте заховані матрьошки які зможете обміняти на прикольні призи та сувеніри. Вам більше не доведеться дивитися як людина бігає по вагонах справжніх поїздів на картинках коміксів у соціальних мережах, тепер ви зможете спробувати зіграти в Subway в самому центрі Москви і її столиці, місті Москві. Бажаємо вдало побігати.

Тут розташована онлайн гра  Subway Surfers Москва , пограти в неї ви можете безкоштовно, без реєстрації та просто зараз.
4.6096692111959 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3930)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - дошка
  • 2
  • 3
  • 4

Только Москва! Только город нашей мечты в котором мы выросли и продолжаем жить. Пусть серые будни навсегда покинут вас, а в замен у вас будет только крутое настроение с игрой Subway Surfers версии 1.14 Москва. 

Так же вас ожидает взломанная версия обновления Москва в которой открыты все персонажи и новая доска, а так же полно денег. Удачной игры серферы! 

Управління:  Як грати в гру  Subway Surfers Moscow завантажити :
- Що б ви не робили, завжди має бути затиснута ліва кнопка
- Рух ліворуч/праворуч - переміщує вас на першу, або другу дорогу
- Рух вниз -  перекидатися   у повітрі
- Рух вгору - просто 
підстрибнути
Завантажити:

Скачать игру с нашего сервера (igra_subwaysurfers-moscow.apk - оригинальная версия игры Москва)

Скачать игру с нашего сервера (igra_subwaysurfers-moscow-money.apk - взломанная версия (Чит), Взлом на бесконечные деньги (Москва))

Завантажити гру  - Setup_Serfer.exe  (на  Комп'ютер.  ПК)(Стандартна версія 1.0)(інших не існує)

Встановлення гри версії Moscow:
Для встановлення цієї гри на ваш андроїд, потрібно скопіювати фал  .apk зі скачаного архіву на ваш телефон і просто запускайте;
УВАГА! Усі версії Subway Surfers можна знайти тут .
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Subway Surfers Moscow.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 3930 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2013.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри