Гра Хрестики-Нолики: Школа

Школа це найперше місце з тих, де люди зазвичай грають у гру хрестики-нулики. Ця гра вимагає наявності паперу і ручки або олівця, якраз такі пристосування є у кожного учня в школі, незалежно від класу, в який він ходить. Зошит це перший і основний атрибут, який є в портфелі у кожного школяра. Школярі дуже часто грають у хрестики-нулики на перервах у вільний час і іноді навіть під час уроків.

Для початку гри достатньо просто намалювати 4 лінії на аркуші паперу, щоб створити квадратне ігрове поле розміром 3 на 3. Після цього гравці обирають собі фігури для гри, це може бути хрестики або нулики. Обидва гравці ходять по черзі один за одним і повинні встановлювати свої фігури в один ряд, який може бути вертикальним, горизонтальним або діагональним. Гравець, який першим складе цілу лінію своїх значків - перемагає.

Як грати?

Приступайте до гри і вибирайте потрібний режим гри. Це може бути гра на 1 гравця проти комп'ютера і режим на 2 гравців, де гравці грають один проти одного. Уся гра виконана в шкільному стилі, а ігровим полем буде шкільна класна дошка, на якій і відбуватиметься гра. Перед початком гри ви також можете вибрати кількість перемог, до якої триватиме гра, це може бути 3, 5 або 10 перемог. Постарайтеся для початку потренуватися в одиночній грі з комп'ютером, щоб потім обіграти всіх своїх однокласників і друзів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Хрестики-Нолики: Школа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Школа
4.0481081081081 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1850)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tic-Tac-Toe School.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1850 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри