Гра Хованки від Злого Вчителя: Втеча зі Школи

Вітаємо вас у справжній пригоді одного учня, який навчається в божевільній школі. "Хованки від Злого Вчителя: Втеча зі Школи" - це гра, в якій на вас чекає захопливий процес втечі одного хлопчиська, якого не полюбила сувора і зла вчителька. У цій пригоді хлопчикові потрібно не тільки втекти зі школи, а й виконати деякі дії. Це динамічна гра, тому виграє тут тільки той, хто вміє швидко рухатися і не відволікатися на різні дрібниці. Готові показати, наскільки ви можете вміло ховатися від учителів і робити підступні справи, щоб уникнути зі школи? Тоді починайте грати!

Як грати?

Вашим завданням у кожному рівні є грати в ролі учня і тікати від злого вчителя, щоб вижити, уникнувши зі школи. Ви опинитеся всередині школи, де розташовано безліч класів, туалетів, кухні та інших кімнат. Вам потрібно не тільки намагатися не потрапити на очі вчительці, а й знайти всі каністри з бензином, щоб пройти рівень. Всі вони розкидані по різних кімнатах, тому постарайтеся знайти їх першими, перш ніж вас спіймають. Кожен рівень стає все складнішим, вимагаючи від вас спритності та вміння планувати свої рухи. Випробуйте найгостріші відчуття під час втечі зі школи і насолодіться грою. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Хованки від Злого Вчителя: Втеча зі Школи, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Школа
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hiding from Evil Teacher: Escape from School.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри