Гра Малятко прибирає брудну школу

У грі "Малятко прибирає брудну школу", ви будете допомагати маленькій дівчинці привести до ладу свою улюблену школу. Щодня в навчальному закладі щось відбувається. То засмітиться унітаз у туалеті, то станеться вибух у кабінеті хімії. Після цього про чистоту можна забути і доводиться швидко прибирати за недбайливими школярами. Щоб виконати роботу швидше, ви маєте допомогти маленькій господині впоратися зі своєю місією.

Як грати?

Насамперед ми будемо прибирати в шкільному туалеті. Справа не з найприємніших, але порядок має бути скрізь. Озброївшись шваброю витріть підлогу, потім очистіть унітази і змийте всі зайві предмети в каналізацію. Після цього настане черга класного кабінету. Там учні посіяли справжній хаос! Приберіть сміття у відро, а потім витріть увесь бруд і змусьте клас сяяти чистотою.

Вашим наступним об'єктом буде шкільна їдальня. Там потрібно трохи прибратися і помити посуд. Потім ви вирушите до кабінету хімії, де будете ліквідовувати наслідки невдалого експерименту. Останнім ривком буде мийка автобуса і підбір шкільної фори для старанної дівчинки. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Малятко прибирає брудну школу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Школа
4.1073446327684 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 354)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sweet Baby Girl Cleanup Messy School.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 354 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри