Гра 100 Дверей: Втеча з Кімнати

Малятко Мія опинилася під замком у своїй школі. Заняття закінчилися і дівчинка трохи затрималася біля своєї шафки. Через півгодини вона виявила, що залишилася зовсім одна і поспішила до виходу. Але тут на неї чекав неприємний сюрприз! Двері школи були замкнені, і дівчинка залишилася в порожній школі на самоті. Тепер потрібно якось вибиратися!

Як грати?

У грі "100 Дверей: Втеча з Кімнати" вам належить допомогти дівчинці пройти серію квестів, щоб відкрити численні двері в школі та здійснити втечу. Попереду на вас чекає серія головоломок, де головною метою буде відкрити замкнені двері. Іноді рівні будуть досить легкі, а іноді доведеться добряче попрацювати, щоб впоратися із завданням.

На початку рівня уважно вивчіть підказки Мії. Дівчинка допоможе визначити завдання, яке потрібно виконати. Взаємодійте з різними предметами і постарайтеся розгадати всі загадки і головоломки, якими наповнена школа. Якщо ж ви опинилися в глухому куті, тоді можна використати підказку і продовжити квест. Допоможіть Мії здійснити втечу і згадувати цей випадок, як веселу пригоду! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра 100 Дверей: Втеча з Кімнати, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Школа
3.9580668088131 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1407)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 100 Doors Games: Escape from School.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1407 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри