Гра Операція Ой: Сопливий Апокаліпсис

Хлопці, ви готові повеселитися і підняти собі настрій? Тоді, ласкаво просимо до нас! У смішній грі "Операція Ой: Сопливий Апокаліпсис", ви перетворитеся на справжнього лікаря. У місті ходить страшний вірус і всі жителі вже встигли його підчепити. Кашель, висока температура і нежить зробили городян схожими на застуджених зомбі. Настав справжній сопливий апокаліпсис! Тепер потрібно самим рятуватися від недуги і бігти світ за очі.

Як грати?

Перед тим, як почати гру, виберіть свого персонажа - доктора Кріса або доктора Зана. Тепер залишилося тільки вибрати, звідки почнеться ваша втеча - з парку чи лікарні. Робіть вибір, і гра починається! Вам потрібно бігти вперед і обходити всі перепони у вигляді шмаркнутих зомбі та різних предметів. Поспішайте, адже екран теж рухатиметься і, якщо ви забаритеся, то вас накриє хвиля із зеленого слизу.

Якщо ви тікатимете з лікарні, тоді зверніть увагу на машини швидкої допомоги та сходи. Швидка машина зробить вашого персонажа невразливим на деякий час, а сходи - скоротять шлях. Якщо ж ви все-таки зіткнулися з ворогом або не встигли втекти, тоді доведеться пройти мінігру. Попереду на вас чекає безліч цікавих і кумедних завдань. Наприклад, накласти шви на рану, витягнути колючки кактуса з тіла або охолодити шишки за допомогою льоду. Це будете смішно і цікаво одночасно. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Операція Ой: Сопливий Апокаліпсис, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Смішні
4.05 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 80)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
  • - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Operation Ouch Snot Apocalypse.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 80 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри