Гра Ступіделла 2

"Ступіделла 2" - це смішна гра в найкращих традиціях "Троллфейс Квестів"! Ви готові зануритися в навіжений ігровий світ, де комедійні пригоди і головоломки зливаються в чудову суміш абсурду? Якщо подібне вам до душі, значить веселощі та сміх зовсім скоро зазвучать у кімнаті.

Після того, як пробило 12-ту годину ночі, гарбуз так і не перетворився на карету, а наша Попелюшка так і залишилася дурнуватою Ступіделлою. Але незважаючи на це, дівчина не розгубила оптимізму і продовжила свої божевільні пригоди!

Як грати?

У цій частині гри вам належить стати на її місце і пройти найвеселіші, але водночас найскладніші та найхитромудріші пригоди. Все, що потрібно для успіху - це винахідливість, завзятість і почуття гумору. Без нього нікуди! Допоможіть Ступіделлі пройти найнезвичайніші сценарії і доведіть усьому світу, що з невеликою допомогою вона може зробити практично все! Бийтеся з Дартом Вейдером, попрацюйте в автомайстерні, пригостіть напоєм Медузу Горгону, станьте мисливцем на привидів і зловіть свого першого привида. Принаймні спробуйте це зробити! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Ступіделла 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
Керування у грі:
https://kdata1.com/2024/05/stupidella_2/
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stupidella 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри