Гра Троллфейс Квест Відео Ігри: Пригода Головоломка

У грі "Троллфейс Квест Відео Ігри: Пригода Головоломка" на вас чекає нова порція пригод і пустотливих приколів від знаменитих мемів. Троллфейси знову стали на стежку жартів і готові розіграти всіх і кожного, хто з'явиться в їхньому полі зору. Ви готові скласти їм компанію і стати частиною навіжених приколів? Тоді, поїхали! Попереду на вас чекає 16 запаморочливих розіграшів з елементами стьобу над популярними шоу та іграми, серед яких: Майнкрафт, Рослини проти Зомбі, Фруктовий Ніндзя, Дум, Шоу Дельфінів, Переріж мотузку, Танки, Енгрі Бердс та інші.

Як грати?

Підключіть своє нестандартне мислення і спробуйте знайти правильну комбінацію кліків, щоб запросто розв'язати задачку шкідливих тролів. Якщо опинилися в глухому куті і не можете здогадатися, де ж тут заковика, можна скористатися підказкою. Тоді на екрані з'явитися рука курсор і вкаже вам куди клікати. Ця кумедна гра сподобається фанатам усіляких жартів і жорстких підколів. Тут ви зможете весело провести час і підняти настрій до самої стелі! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Троллфейс Квест Відео Ігри: Пригода Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.6 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Troll Face Quest Video Games Adventure Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри