Гра Троллфейс Квест: США 2

Знамениті тролфейси знову вступають у бій! Цього разу під приціл каверзних жартів і жорстких підколів потрапила Америка. У грі "Троллфейс Квест: США 2", ви приєднаєтеся до групи жартівників і будете підколювати найзнаменитіших особистостей Америки. Готові зарядитися веселощами і гарним настроєм? Тоді, за справу!

Як грати?

Попереду на гравців чекає сімнадцять рівнів, де належить висміяти культурні та національні підвалини Америки. Ось тільки вам доведеться гарненько поміркувати, адже гумор Троллфейсів не підвладний ні логіці, ні здоровому глузду. Залишивши розсудливість і розважливість позаду, ви зможете зануритися в божевільний світ тролів. На першому рівні ви станете свідком виступу кандидата в президенти пана Кукурузкіна. Щоб зірвати його промову, необхідно клікнути на хмару в правому кутку гри. Тоді вигляне сонечко, пригріє і кандидат перетворитися на жменьку попкорну.

Далі ви жартуватимете над чинним президентом Америки Дональдом Трампом. Він милуватиметься міні-версією Статуї Свободи, яка розташована в Діснейленді. Затисніть мишку на президенті, поки його шапка не перетворитися на елегантні вушка. Після такого перетворення статуя закохається в Трампа, і ви зможете продовжити гру. Попереду на вас чекає море веселощів і божевільних жартів із навіженими тролями, які знають толк в оригінальних приколах. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Троллфейс Квест: США 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6511889460154 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6224)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trollface Quest: USA 2.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 6224 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри