Гра Троллфейс Квест: США

У грі "Троллфейс Квест: США" на вас чекає нова порція навіженства від тролів. Цього разу ви вирушите в подорож Сполученими Штатами Америки. Ця країна славиться знаменитим особистостями, які назавжди вписали свої імена у світову історію.

Сьогодні тролфейси вирішили пожартувати над знаменитостями, яких знає кожен із нас. Під їхній приціл потрапили люди зі світовим ім'ям і просто популярні персонажі фільмів: астронавт Ніл Армстронг, Ілон Маск, легенда футболу Роналдо, король поп-музики Майкл Джексон, Мерилін Монро, Халк та інші.

Першою під приціл єхидних тролів потрапить Мерилін Монро. Визнана красуня епохи стоятиме біля люка. Вам потрібно клікнути на люк і звідти з'явитися черепашка ніндзя. До такого повороту красуня не була готова! Далі на вас чекає сімнадцять рівнів, де ви поринете в атмосферу веселого божевілля. Підколюйте героїв, жартуйте і знаходьте нестандартний підхід до різних ситуацій. Не дайте тролфейсам застати вас зненацька і приєднуйтесь до навіжених жартів головних тролів інтернет простору. Веселощі та сміх вам гарантовані! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Троллфейс Квест: США, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7353801169591 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6156)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trollface Quest: USA.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 6156 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри