Королівський Убивця 2: Вбити чи Не Вбити?

У смішній та іронічній грі "Королівський Вбивця 2: Вбити чи Не Вбити??", ви опинитеся в самому епіцентрі королівських інтриг. Кожен член королівської сім'ї мріє повалити короля і зайняти престол. Часто це залишається лише мріями, а іноді "люблячі" родичі готові на все, щоб домогтися бажаного. Ви готові поборотися за трон і обхитрити всіх мешканців замку? Тоді, за справу!

Ви опинитеся у величезному коридорі, де царствено простуватиме король. Нічого не підозрюючи, він буде велично йти до тронного залу, але вже зовсім скоро королівський годинник буде полічено. Ви гратимете радником, який стукне по монаршій голові і займе трон. З цього моменту стежте за всіма підданими, які спробують неодноразово вас вбити і зайняти місце короля. Якщо ж комусь все-таки вдасться завдати нищівного удару, то за деякий час ви перетворитеся на чергового слугу та добряче трісніть кривдника і повернете собі престол. Щойно стрічка життя короля закінчиться, у нього станеться серцевий напад і він помре. Після цього ви зможете ще раз зануритися у вир придворних інтриг. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Королівський Убивця 2: Вбити чи Не Вбити?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Смішні
4.2019047619048 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1050)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Murder: To Kill or Not to Kill.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1050 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри