Гра Зіткнення Стікменів

Друзі, хочете стати справжнім середньовічним лицарем і взяти участь у хрестовому поході? Тоді, ласкаво просимо в гру "Сутичка Стікменів", де ви зможете відправитися в минуле і перевтілитися! Спочатку вашим персонажем буде тільки один лицар Стікмен. Цей хоробрий хлопчина вирішив виступити в гордій самоті проти армії червоних стікменів і перемогти їх. Але для перемоги не вистачить однієї тільки сили. Тут вам знадобитися хитрість і логіка!

Як грати?

Над головою в кожного стікмена буде зображена цифра, яка відображає його силу. Це означає, що якщо у вашого персонажа сила 20 очок, то він зможе перемогти ворога, який має меншу кількість очок. Після перемоги над ним ваш герой підвищить свій ранг і отримає додаткову силу. Таким чином ви зможете набрати достатню кількість сили, щоб битися з босом, у якого була перевага на початку рівня.

За кожну перемогу Стікмен отримає золото, накопичивши яке можна відкрити нового персонажа. Згодом ви зможете збирати на шляху маленьку армію. Якщо вороги були червоного кольору, то соратники будуть у синьому кольорі. Їх можна вербувати. Зібравши маленьку армію "Stick Clash" ви зможете не тільки перемогти ворога, а й залишатися сильними після подолання пасток. Іноді вам доведеться рятувати принцес, щоб повертати їх додому і уславитися справжнім героєм! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Зіткнення Стікменів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3106796116505 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 206)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stick Clash.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 206 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри