Гра Світова Війна Стікменів 2

Всесвіт стікменів потрясла жахлива подія! Сусідня тоталітарна країна вирішила напасти на мирну державу стікменів. Вороги думали, що зможуть швидко впоратися зі своїми добродушними сусідами, але все пішло не за планом і їхні плани розбилися вщент. Добро виявилося з кулаками і готове дати по зубах підлим загарбникам! Розв'язалася велика війна, яка зачепила весь світ стікменів. А це означає, що попереду на нас чекає велика битва, яка увійде в історію!

Як грати?

У грі "Світова Війна Стікменів 2" ви воюватимете на боці добра і допоможете армії впоратися з підступним ворогом. У грі буде три режими: кампанія, онлайн і виживання. У кампанії вам належить пройти довгий шлях і знищити численні бази противника перш, ніж здолаєте всіх ворогів. Але наполегливо йдучи до своєї мети, ви обов'язково здобудете перемогу. За кожен пройдений рівень гравець отримуватиме грошову винагороду і шеврони. Використавши шеврони, ви зможете прокачати своїх рудокопів і бійців у меню поліпшень. А ось гроші можна витратити на купівлю крутих бустерів, які будуть незамінні в цій війні.

У другому моді ви будете битися з іншим гравцем у режимі реального часу. Це буде набагато цікавіше й азартніше, ніж битва проти штучного інтелекту. А ось у режимі на виживання вам доведеться протриматися якомога довше, використавши свої блискучі тактичні та стратегічні навички. Попереду на вас чекає воістину епічна битва, де переможе не тільки сильний, а й розумний! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Світова Війна Стікменів 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3935108153078 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1202)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman WW2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1202 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри