Гра Час Грати

"Время Играть" - це напружена гра в стилі інді-горор. Тут ви зрозумієте всіх тих людей, які до жаху боятися клоунів. Адже хто знає, що ховається за моторошним яскравим гримом і безглуздими перуками. Зараз ви потрапите в будинок сміху, який навряд чи змусить вас посміхнутися. Якщо вдень цей атракціон веселить дітей і дарує їм радість, то вночі він здатний подарувати лише смертельний жах.

Як грати?

У першій кімнаті ви побачите телевізор. З екрана на вас дивитиметься клоун. Він розповість, що ви маєте пройти низку випробувань до того, як вийде час, і знайти ключ від головних дверей. Ось тільки не все так просто. За вами стежитимуть його друзі клоуни. Якщо вони вас спіймають, то біди не минути.

Спочатку вам потрібно зрушити статуетку клоуна, який стоїть на тумбочці праворуч від телевізора. За ним виявиться кнопка, яку потрібно натиснути. Після цього вирушайте на пошуки синього гумового м'ячика. З його допомогою можна розбити телевізор і взяти іграшковий ніж. Тепер шукайте червону повітряну кульку, у стилі фільму "Воно". Проткніть її ножем і отримаєте свічку. Далі дотримуйтесь своєї інтуїції. Під час дослідження будинку пам'ятайте, що за вами пильно стежать страшні клоуни. Щоб не попастися, потрібно вчасно гасити ліхтарик. Це може врятувати вас від загибелі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Час Грати, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.917211328976 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 459)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • - увімкнути / вимкнути ліхтарик
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Playtime.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 459 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри