Гра Вижити в Мотелі Ведмедів 2: Жахи Ночі в Лісі

Ласкаво просимо в готель "Бір Хейвен". Він побудований глибоко в лісі для повного усамітнення від людей і єднання з природою. Тепер люди, які хочуть відпочити від галасливого міста і метушні, можуть приїхати сюди і розслабитися серед красивої природи в повній тиші. І ось сьогодні ви станете одним із постояльців маленького лісового мотелю. Передчуваючи спокійний тиждень відпустки, ви навіть не уявляєте, що чекає на вас попереду. Готові до небезпечних пригод? Тоді, ласкаво просимо до хоррор гри "Вижити в Мотелі Ведмедів 2: Жахи Ночі в Лісі"!

Як грати?

Ви опинитеся в ролі випробуваного номер 37. І тепер замість відпочинку посеред красивої природи, на вас чекає небезпечна і страшна гра на виживання. Звучить моторошно, але від цього вже нікуди не дітися! І якщо хочете вижити, доведеться подолати свій страх і вислизнути з холодних лап смерті. Ваше завдання - стежити за номерами готелю та прибудовами. Дивіться, щоб було тихо і жоден зайвий звук не порушував тишу. Якщо хоч один звук почує ведмідь, то вам не минути лиха. Намагайтеся одразу ж вимикати пристрої, які видають шум і стежте, щоб ведмеді вас не зловили. Якщо побачите ведмедика, тоді біжіть в іншу кімнату і вимикайте світло. Раптом він вас знайде, його можна приманити медом. Одна банка сповільнить чудовисько, а три - змусять піти. Пройти цю страшну гру під силу тільки справжньому сміливцю. Чи вистачить у вас відваги зберегти своє життя?

Тут розташована онлайн гра Вижити в Мотелі Ведмедів 2: Жахи Ночі в Лісі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0086956521739 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 575)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 575 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри