Гра Безсоння: Кошмар Наяву

"Безсоння: Кошмар Наяву" - це приголомшливий і суператмосферний горор, де ви гарненько полоскочете свої нерви. Найстрашніші нічні кошмари перетворяться на реальність і нестимуть реальну загрозу. Звучить дуже моторошно, чи не так? Ви готові зануритися в одну з найстрашніших і крипових ігор, від якої у вас буде не одна безсонна ніч? Тоді, ми можемо побажати тільки удачі. Це єдине, що зможе вас врятувати. Отже, ми починаємо!

Як грати?

Ця гра дуже нагадує за механікою легендарний фільм жахів "ФНАФ" з ведмедиком Фредді, але набагато страшніший. Головному герою потрібно провести п'ять найжахливіших ночей у своєму житті. Хлопець опинився в пастці в покинутому будинку. Колись там жила страшна відьма, яку боялася вся округа. Ночами з похиленої халупи було чути несамовиті крики і моторошне виття. Десятки найхимерніших тіней снували будинком, хоча старенька жила сама-сама. І сьогодні ви самі побачите чиї це були тіні.

Ваш герой скутий сонним паралічем. Він усе бачить і розуміє, але не може поворухнутися. Лише повернути голову і заплющити очі. Але саме це і може вас врятувати. Коли перед очима з'явиться сутність, потрібно від неї відвернутися. Але пам'ятайте, що поки ви відвертаєтеся, сили покидають хлопця. Щоб їх відновити, потрібно заплющити очі. Але тоді деякі з монстрів можуть напасти. Тому бережіть енергію і постарайтеся правильно розподілити час і свої сили. Протягом кожної ночі з'являтимуться нові істоти. З кожним із них можна впоратися по-різному. І це ви дізнаєтеся по ходу гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Безсоння: Кошмар Наяву, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0297239915074 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 471)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - відвернутися
  • - заплющити очі
  • - ліхтарик
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Insomnia. Living Nightmare.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 471 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри