Гра Забутий Пагорб: Падіння

Молодий чоловік разом зі своєю дівчиною вирушив у невелику подорож. Вони їхали до самої опівночі, але не змогли дістатися до потрібного місця і просто-напросто заблукали. Ночувати в машині посеред дрімучого лісу не хотілося нікому і хлопець вирушив на пошуки нічлігу. Дівчина залишилася в машині. Хлопчині вдалося знайти великий будинок на узліссі. Він зайшов усередину і опинився в пастці.

Як грати?

У грі "Забутий Пагорб: Падіння" вам належить допомогти молодій людині впоратися з усіма кошмарами, які ховаються в темряві, і повернутися до коханої. Насамперед обшукайте будинок у пошуках корисних речей. Старовинний особняк просто напханий всілякими загадками і пастками. Будьте обережні та стережіться монстрів.

Наприклад, не варто чіпати великого павука в рамці. Це чудовисько може вас вкусити й отруїти смертельною отрутою. Краще використовувати проти нього ніж. Також, у підвалі вам зустрінеться привид, який хоче погратися з якимось Віллі. Тікайте від привида, поки не знайдете плюшевого ведмедика на ім'я Віллі. Тоді можна віддати іграшку духу й очистити приміщення. У цій страшній грі вам потрібно проявити кмітливість і кмітливість, щоб врятуватися і повернутися до машини, де на вас чекає дівчина. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Забутий Пагорб: Падіння, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9359550561798 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1780)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Forgotten Hill: Fall.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1780 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри