Гра Авіасимулятор 3Д

Гра "Авіасимулятор 3Д" - це чудова можливість відчути себе справжнім пілотом повітряного судна. Симулятор відкриває перед гравцем безліч різних можливостей польоту і наближене до реальності керування. Хочете політати на різних типах і моделях літаків? Тепер це можливо!

На вас чекає крута графіка, реалістичне керування і великий вибір серед літаків різних авіакомпаній. Вся гра ділиться на два режими, вільний політ і кар'єра. У режимі вільного польоту ви можете вибирати точку відправлення і точку прибуття, а потім починати політ. У режимі кар'єри вам належить пройти 10 місій. Зазвичай місії складаються зі зльоту в аеропорту, перетину низки контрольно-пропускних пунктів і посадки в іншому аеропорту. На початку гри вам одразу доступні різні види літаків, починаючи від маленьких приватних і закінчуючи великими вантажними літаками.

У грі Авіасимулятор 3Д всі літаки засновані на реальних моделях! Ви можете почати свою кар'єру пілота просто зараз! Літайте на пасажирських літаках і навіть на військових. Вильоти можливі з відомих місць, таких як: Нью-Йорк, Сідней, Гаваї та інші. У кожному місті є свій аеропорт і не один! Ви зможете літати на літаках з різними двигунами, як-от: поршневі, двигуни зовнішнього згоряння, турбогвинтові двигуни та турбореактивні, для сучасних винищувачів!

Це перший 3Д Авіасимулятор у своєму роді, який має намальовані будівлі та будинки, а в усіх аеропортах є термінали, ангари та доріжки. Особливості довкілля, такі як: турбулентність, погодні умови та різний час доби, зроблять кожен політ незабутнім. А безліч можливостей кожного з літаків не дадуть занудьгувати навіть найбільш непосидючому гравцеві. Ви готові до зльоту? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Авіасимулятор 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.866587254318 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5037)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керування літаком
  • - додаткові елементи управління на панелі
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flight Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 5037 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри