Гра Симулятор Бізнесмена 3

Бізнес - це чудова можливість працювати самому на себе. Коли тобі ніхто не диктує правила і ти сам вирішуєш, що і коли тобі робити. Погодьтеся, що мрія кожного - бути незалежним. Усі прагнуть цього все своє життя. Ми пропонуємо вам не чекати чогось і почати здійснювати перші кроки в бізнесі вже зараз. Для цього було створено гру "Симулятор Бізнесмена 3". У ній вам належить пройти нелегкий шлях від власника кафе до великого бізнесмена, у якого в підпорядкуванні перебувають тисячі працівників. Цей симулятор дуже близький до реальних комерційних справ. Ви вироблятимете, купуватимете, продаватимете товари, братимете кредити для розвитку, вкладатиметеся в криптовалюти і займатиметеся ще багатьма цікавими речами. Усе це буде дуже корисним для вашого майбутнього. Не втрачайте час даремно, приступайте!

Гра починається з маленького бізнесу - бургерної, спершу ви працюєте в ній самі і щоб отримувати дохід вам потрібно клікати на ній. Після того як ви заробите потрібну кількість грошей, наймайте менеджера, він буде виконувати цю роботу за вас, а ви зможете зосередитися на торгівлі та розвитку іншого бізнес-напрямку. Усі менеджери мають свої бонуси - збільшення доходу і швидкості роботи. Чим цей показник вищий, тим дорожче він коштує. Кожен свій бізнес ви можете прокачувати, збільшуючи його рівень. Чим він вищий, тим більша продуктивність роботи підприємства, відповідно ви зможете продати більше продуктів і заробити купу грошей. Торгувати можна у вкладці "Маркет", там же наймаються менеджери. Намагайтеся вибрати найбільш вигідну ціну на свій товар. Коли ви прокачаєте свій рівень і у вас буде достатньо грошей, відкривайте наступний бізнес - деревообробну компанію. Далі йтимуть: лісопилка, завод з металу, процесорний завод, виготовлення смартфонів, нафтова компанія, автомобільний завод і вінцем вашої праці стане будівельна компанія.

Для кожного нового підприємства вам будуть потрібні ресурси попереднього, тому намагайтеся прокачувати їх разом. Якщо вам колись терміново знадобляться гроші, ви можете взяти кредит у банку. Так само можна торгувати на криптовалютній біржі, купуючи біткойни за низькою ціною і продаючи за високою. Якщо ви любите ризикувати, беріть участь у фінансових пірамідах. У симуляторі бізнесмена у вас одне завдання - сколотити собі найбільші статки у світі. Під час всієї гри вони будуть відстежуватися, і ви будете підніматися в списку найбагатших людей на планеті. Ваша мета - стати першим. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Бізнесмена 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3932692307692 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1040)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Businessman Simulator 3.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1040 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри