Гра Світ Танків

Ворлд оф Танкс - найпопулярніша і найвідоміша багатокористувацька онлайн гра, яка має найбільшу кількість гравців і найвищий онлайн. World of Tanks - величезний світ танків, де щодня проводяться сотні тисяч боїв між різними командами. Кожна команда складається з певної кількості справжніх гравців, які самі обирають собі танки і йдуть у бій. Тут вам належить узяти участь в онлайн боях сталевих танків, якими керують реальні гравці з усього світу. Бої відбуваються у випадковому порядку, а гравці підбираються відповідно до певних вимог. У кожному бою бере участь по 2 команди, а бій триває всього 10 хвилин. Перемагає команда, яка зуміє вціліти на полі бою і зможе знищити всі танки протилежної команди.

Гра "Ворлд оф Танкс" надає широкий асортимент танків для кожного гравця, які доступні на танковому заводі, тобто магазині. Для купівлі кожного танка необхідно зібрати чималу кількість досвіду і грошей. На цей момент у грі представлено безліч танків таких націй як: СРСР, Британія, Німеччина, США та інші. Кожна нація має своє древо танків, які зі свого боку поділяються на різні типи, а саме: легкі танки, середні танки, важкі танки, САУ і ПТ-САУ. Усі танки названі своїми справжніми назвами, які відповідають історії, і всі вони діляться на рівні. Що вищий рівень танка, то кращі його характеристики броні, швидкості, потужності двигуна, калібру знаряддя і, звісно ж, міцності. Наразі в грі представлені танки з рівнями від 1-го до 10-ти. Танки низьких рівнів купити можна досить швидко, а ось високі рівні купити вийде не танк швидко.

У кожного гравця є свій танковий ангар, де він може збирати і колекціонувати свої танки. Для цього, звісно ж, доведеться провести тисячі боїв, щоб накопичити грошей і досвіду, але ж воно того варте. Кожен із танків в ангарі може стояти не тільки заради колекції, у будь-який час можна покататися на ньому, виїхати у випадковий бій і показати супротивникам, на що він здатний!

Тут розташована онлайн гра Світ Танків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.5012234245011 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 18391)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Як грати?

Перед початком гри кожен гравець проходить коротке тренування і коротке навчання, після чого він може зіграти кілька випадкових боїв проти реальних гравців. Після цього ви потрапляєте до свого ангару, де у вас вже є кілька танків 1-го рівня, різних націй. Ви можете продовжити грати на цих танках, але щоб зберегти свою гру та ігровий процес, потрібно пройти швидку реєстрацію. Таким чином ви отримаєте свій ігровий акаунт, зможете ввести своє ігрове ім'я (нік) і продовжити гру, заходячи в неї щодня. Після реєстрації гравцеві стає доступною система прокачування, отримання золотих монет, досвіду і срібла. Граючи у випадкових боях і перемагаючи, гравець збирає ігрову валюту та може прикупити собі нові танки, снаряди, камуфляж та інше.

У грі "Ворлд оф Танкс" присутнє маскування. Кожен танк у грі має особливий радіус огляду, що визначає відстань виявлення супротивників. Будівлі, дерева і кущі знижують помітність танка, а рух і особливо постріли - підвищують помітність. Найпомітніші в грі важкі танки ТТ, а найкращий огляд у легких. Основне завдання легких танків - розвідка, а важких танків - утримування позицій і напад. Гравці, які грають на артилерійських установках, можуть вести вогонь по всій карті, ім'я - вид зверху. Їм не потрібно пересуватися по карті.

Перемоги в боях приносять гравцям багато досвіду, а гравець, який набрав найбільшу кількість шкоди, отримує найбільше срібла та досвіду. Щоб перемагати в боях, потрібно стати досвідченим гравцем. Для цього потрібно провести не один десяток боїв, вивчити всі характеристики свого танка і всі його можливості, а також характеристики всіх інших танків. Знання можливостей ворога завжди допомагає обіграти його, зустрівшись лоб в лоб під час бою. Грайте акуратно, вивчайте всі ігрові карти і всі хороші позиції, в яких можна ховатися і звідки можна вести прицільний вогонь, залишаючись непоміченим. Дійте акуратно, ховайтеся і наносьте раптові атаки за допомогою різних типів снарядів. У грі доступні бронебійні, підкаліберні та фугасні снаряди. Їхні переваги потрібно також детально вивчити кожному!

Ворлд оф Танкс - це не просто гра за кермом танка, де все вирішується товщиною броні та розміром гармати. Тут також важлива швидкість, маневреність, спритність, скритність та інші вміння. У кожному танку є свій екіпаж, який складається з командира, навідника, радиста і заряджальника. Кожен член екіпажу займає власне місце в танку і має відповідний вплив на характеристики танка в режимі бою. Гра "Ворлд оф Танкс" - чекає на своїх гравців просто зараз. Швидше приєднуйтесь до гри і вривайтеся в гарячі битви просто зараз! Прокачуйтеся і купуйте найпотужніші танки, найвищого рівня, щоб стати найкращим і найкрутішим гравцем у світі танків!


Керування у грі:
  • - управління
  • - постріл
  • - постріл вторинний
  • , , - вибір снарядів
  • - аптечка
  • - ремонт
  • - вогнегасник
  • - перемикання тягач / гармата
  • - перемикання камери
  • - заблокувати приціл (утримання)
  • - заблокувати приціл (перемикання)
  • - захопити ціль
  • - чат
  • - швидкі команди
  • - Автоход
  • - показати списки команд
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — World of Tanks.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 18391 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри