Гра Герої Танків: Бийся або тікай

Герої Танків: Бийся або тікай - захоплива гра на тему танкових боїв. Ви потрапляєте на арену, де б'ються сталеві танки. Тут виживає тільки один танк, якому належить битися з безліччю інших танків ворогів. Щоб стати справжнім героєм, вашому танку належить знищити всіх ворогів і заслужити перемогу на кожному з рівнів.

Загалом у грі на вас чекає цілих 40 рівнів, у яких проти вашого єдиного танка виїжджатимуть одразу по кілька ворожих танків. Рівні відкриваються один за одним і чим далі проходиш, тим складніше стає. Ви керуєте своїм танком і можете пересуватися по невеликій карті переднім або заднім ходом. Стріляйте зі своєї зброї і випускайте снаряди, які літатимуть від стіни до стіни і рикошетитимуть. За допомогою рикошетів можна легко вбивати ворогів, які перебувають за стіною.

Як грати?

Якщо на початкових рівнях ви битиметеся проти двох або трьох танків, то після 10 рівня, вам доведеться битися відразу з цілою купою ворогів. Всі вони випускають снаряди у ваш бік, тож сховатися від них дуже складно, але можливо. Використовуйте різні стіни на арені, щоб ховатися від атак ворогів. У вас у запасі є всього 3 життя, які даються вам у кожному з рівнів. Постарайтеся не витрачати їх даремно, щоб дожити до кінця бою і вціліти. Грайте і перевірте свої сили на цій арені танків. Чи зможете ви стати справжнім героєм і привести ваш танк до перемоги, або ви будете тікати? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Герої Танків: Бийся або тікай, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
3.9492753623188 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 552)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - постріли
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tank Heroes: Fight or Flight.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 552 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри