Гра Танки Денді 1990

Танки 1990 року це класична гра, яка відома в усьому світі. Класичний ретро дизайн і оригінальні звуки, це все було на ігрових приставках денді. Гра "Танки Денді" стане вашим квитком машини часу, яка перенесе вас у дитинство і ви знову зможете зіграти в улюблену гру з танчиками!

Граючи на непереможному танку, гравцеві належить подолати безліч захопливих рівнів із різними ландшафтами та ворогами. Уся гра розділена на рівні (Stage), які можна проходити тільки в послідовності один за одним. Ви маєте всього лише 3 життя, які даються вам у кожному з рівнів. Вижити і захистити свою базу доволі непросто, але потрібно випробувати!

Гра має понад 100 різних рівнів, кожен з яких містить різні типи місцевості та перешкод. Основні перешкоди на картах це цегляні стіни, які можуть бути зруйновані, якщо ваш танк або ворожий танк стріляють у них. Також бувають сталеві стіни, які можуть бути зруйновані вашим танком, тільки якщо він зібрав три або більше зірок. Також бувають крижані поля, вода або ж зелені зони, які допомагають сховатися вашому танку або стати менш помітним.

У грі "Танки Денді 1990" існує чотири основні типи танків противника, які стають дедалі складнішими, причому найжорсткіший вимагає чотирьох пострілів (тоді як іншим танкам потрібен тільки один постріл для знищення). Найпростіший танк, як правило, становить невелику загрозу. Він рухається повільніше ніж гравець, стріляє з однаковою швидкістю за замовчуванням (нульова зірка). Швидкий танк, як правило, більш небезпечний. Потужний танк розрізає цегляні стіни швидше, ніж інші і може стріляти дуже швидко. Броньований танк починається із зеленого кольору, поступово стає сірим від завданих ушкоджень. Не знищуйте їх у лоб доти, доки сила 2-ї зірки не буде зібрана.

Яке завдання в грі?

Ворожі танки намагаються знищити базу гравця. Вам необхідно захищати бойове місто і збирати бонуси. Рівень закінчується, коли гравець знищує всі 20 ворожих танків. Але гру можна програти, якщо вороги знищать вашу базу або ви витратите всі 3 життя.

Як грати?

Приступайте до проходження рівнів, вибравши найперший. Керуйте вашим танком і рухайтеся дуже обережно, ховаючись за стінами і використовуючи всі перешкоди на свою користь. Стріляйте по ворожих танках, коли вони дивляться в інший бік. Слідкуйте за кожним танком на полі бою і не підпускайте їх до вашої бази. Інтелект противника дуже високий, тому гравцям доведеться бути дуже обережними. За вбивство кожного ворожого танка, ви отримуєте очки, які визначають ваш загальний результат наприкінці рівня.

Наразі гра має тільки одиночний режим, але він не менш цікавий, ніж режим на двох гравців. Незабаром у гру буде додано режим на двох, тож буде весело. Грати в улюблені танчики 1990 ви зможете навіть разом із друзями.

Готові почати битви в бойовому місті? Тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Танки Денді 1990, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
3.8307134220073 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1654)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - почати / пауза / вибір
  • - вогонь / побудувати блок у режимі конструктора
  • - вибір режиму гри
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tanks 1990: NES.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 1654 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри