Гра Військовий Танк 2

Гра "Військовий Танк 2" переносить нас на поле бойових дій, де ви знову намагатиметеся вижити наодинці. Вам знову доведеться битися проти цілої купи ворожих танків різних типів і з різним озброєнням. Беріть контроль над одним із 3-х доступних броньованих, бойових танків і починайте своє виживання. У грі багато рівнів, які діляться на хвилі ворожих танків і закінчуються босом. Тільки після знищення однієї хвилі танків, що складається з 30-40 і більше танків, ви зможете битися з босом цього рівня. Після знищення боса, гра не зупиняється, а триває. З кожним рівнем танки ворога стають дедалі сильнішими і сильнішими. Зростає їхня швидкість і броня, а боси стають просто величезними важкими машинами, які можуть запускати навіть залпи ракет. Вашому танку поодинці буде дуже складно впоратися з такою сильною армією ворога, але все ж можливо.

Як грати?

Починайте грати і заробляйте гроші, які можна витратити на поліпшення вашого танка. Ви можете прокачати йому такі характеристики як: швидкість руху, броня, шкода, скорострільність і основна здатність. Вам буде доступно всього 2 нових танки для купівлі, крім першого, який відкрито з самого початку гри. M5 - маленький легкий танчик, відкритий спочатку. M56 - середній танк, який можна купити за 20 тисяч. І останній танк T35. Це важкий танк, який, за максимального прокачування, буде здатний знищити всю армію ворога і всіх босів. Звісно, для цього йому знадобиться досвідчений командир, який зможе керувати ним на полі бою.

Хвилі ворогів йдуть нескінченно з усіх боків. Знищіть якомога більше хвиль ворогів і босів. Оновіть свої танки. Використовуйте супер-атаку і постарайтеся вижити. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Військовий Танк 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.0233672857999 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1669)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - рух
  • - стріляти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — War Panzer 2.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1669 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри