Крихітні Сині проти Міні Червоних

Настав час для великих звершень! У грі "Крихітні Сині проти Міні Червоних", ви перетворитеся на геніального стратега, який повинен виграти війну за допомогою свого інтелекту і хитрості. Вам належить керувати танковою дивізією. Вашим кольором буде червоний, а вороги їздитимуть на синіх танках. На кожному рівні на вас чекає гаряча битва, де все залежить від грамотної розстановки військ. Відвага і правильний настрій допоможуть вам впоратися з будь-яким ворогом і здобути перемогу.

Спочатку у вашому розпорядженні будуть тільки невеликі танки та радари. За допомогою радарів можна притягувати ящики з монетами, які спускатимуться на поле бою на парашутах. А ось танки виконуватимуть свою бойову функцію. Варто тільки вибрати правильну тактику і правильно розташувати війська. Щоб встановити чергову бойову одиницю, необхідно мати певну суму, тому намагайтеся не пропускати жодного ящика із золотом.

Після кожної перемоги ви будете отримувати додаткову техніку та інші корисні предмети, які можна використовувати проти ворога. Використовуйте свою кмітливість і кмітливість, щоб перемогти у війні між червоними і синіми танками. Правильна стратегія і тактика допоможуть вам впорається навіть із найнебезпечнішим ворогом, який перевершує чисельністю. Впишіть своє ім'я у світову історію і станьте справжнім героєм! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Крихітні Сині проти Міні Червоних, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.0859977949283 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1814)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tiny Blues Vs Mini Reds.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1814 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри